Julefrokost i Ry+

Aperitif:
Bianca Vigna, spumante secco, Italien, og salte snacks

Forretter:
- Marinerede kryddersild med æble-creme-fraiche-pickles
- Fiskefilet i panko med rustik remoulade
- Halve æg med rejer og kaviar
- Sprøde rejer med panko og spicy dip
- Vitello tonnato med rucola
- Varmrøget laks med røræg
- Tarteletter med høns i asparges
-Tre slags brød
 
Hovedretter:
- Andebryst af fransk berberiand
- Rosa kalvesteg med jule-krydderrub
- Ribbensteg med sprøde svær
- Små stegte og brunede kartofler
- Salat med saltede nødder, smukke rodfrugter og vinaigrette
- Couscoussalat med syltede tomater, urter og sprøde salater
- Skysauce, rødkål og taffelchips
 
Desserter:
- Risalamande med kirsebærsauce
- Oste fra Frankrig med passende tilbehør
- Frugtfad med opskåret frugt
- Chokolademousse
- Nødder og julegodter
 
Drikkevarer:
- Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand ad libitum i tillæg bydes der 2 runder snaps.
- Kaffe & Te
 
Pris: 
895 kr per person ex moms

Information om arrangementet

Dato og tid Torsdag d. 20. november 2025 kl. 18:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist Onsdag d. 19. november 2025 kl. 09:00

Sted Knudhule Badehotel
Randersvej 88
8680 Ry

Arrangør

Ry+
Tlf. +45 28245526
simon@cible.dk

Vis deltagerliste

Samlet antal tilmeldte: 30

Samlet antal tilmeldte: 30

Hop til start tilmelding